Vinice: Stornara, Foggia, Apulie. Středně vysoké teploty a málo srážek. Půdy jsou vápenaté.
Ročník: 2021 Zrání a Zpracování: v nerezové oceli po dobu 5 měsíců a poté 1 měsíc v láhvi. Charakteristika: světle slámově žlutá se zelenkavými odlesky. Bohatý a intenzivní buket s ovocnou intenzivní vůní banánů, marakui, jablka, broskve. V ústech je svěží a elegantní, výborná chuť. Alkohol: 12,5 % Párování: ideální pro první chody z mořských plodů, zeleniny, syrových ryb. Teplota Podávání: 12-14 °C Objem: 750 ml
Vinice: Z hroznů vypěstovaných na slunných kopcích Valle dei Laghi, poblíž jezera Garda
Ročník: 2021 Hrozny: 100% Nosiola. Barva: slámově žlutá. Chuť: ovocná, připomínající divoké jablko a mátu para, svěží, lehká a suchá. Alkohol: 13% obj. Teplota Podávání: podávejte při 10°C. Párování: vynikající aperitiv, předkrmy, předkrmy z ryb a měkkýšů. Objem: 750 ml
Ročník: 2021 Systém pěstování: Sylvoz Obsah alkoholu: 13 % obj. Barva: slámově žlutá. Aroma: lehce bylinné a připomínající žlutou papriku, muškátový oříšek, květy banánu, melounu a akácie. Chuť: suchá, jemná a elegantní. Snoubení s jídlem: Sauvignon se svou zvláštní vůní a chutí skvěle ladí rybí předkrmy, šunkové pokrmy, první chody, ryby a mořské plody. Teplota podávání: 8-10 °C Celková kyselost: 6 gr/l Zbytkový cukr: 5 g/l Objem: 750 ml
Klasifikace: DOC Odrůda: Pinot Grigio Systém pěstování: Sylvoz Obsah alkoholu: 13 % obj. Barva: slámově žlutá. Aroma: svěží ovocná vůně s nádechem hrušky. Chuť: suchá, harmonická. Párování s jídlem: Pinot Grigio se díky svému jemnému charakteru hodí k prvním chodům s rybami a ovecně lehčím pokrmům. Teplota podávání: 10-12 °C Celková kyselost: 6 gr/l Zbytkový cukr: 5 g/l Objem: 750 ml
Klasifikace: IGT Odrůda: Manzoni Bianco je historická vinice z Trevisa a získal prof. Manzoni, který zkřížil odrůdu Riesling Renano s hroznem Pinot Bianco
Ročník: 2021 Systém pěstování: Sylvoz Obsah alkoholu: 13 % obj. Barva: slámově žlutá se zlatými odstíny Aroma: elegantní a silné s bylinnými náznaky. Připomíná med a polní květiny. Chuť: pikantně plná a přetrvávající. Párování jídel: Manzoni Bianco se perfektně hodí k zelenině, jako je chřest, prvním chodům, krémovým polévkám, suflé, rybám a bílému masu. Teplota podávání: 10-12 °C Celková kyselost: 5,6 g/l Zbytkový cukr: 3 g/l Objem: 750ml
Vinice: střední slunné kopce s nadmořskou výškou mezi 300 a 450 metry v Pomarolo, Terlago a Castel Madruzzo. Odrůda: Tramín 100%.
Ročník: 2021 Barva: slámově žlutá se sklonem ke zlaté. Bouquet: intenzivní, výrazné tropické ovoce, převládá ananas a banán. Chuť : plná, aromatická, sametová s malou kyselinkou. Alkohol: 14% obj. Teplota Podávání: podáváme při 11°-13 °C. Párování: hodí se k mořským plodům, výborný jako aperitiv. Objem: 750 ml
Ročník: 2021 Systém pěstování: Sylvoz Obsah alkoholu: 13 % obj. Barva: světle slámově žlutá. Aroma: jemné, charakteristické, ovocné a připomínající jablka odrůda "Golden". Chuť: jemná, lákavá, decentní a lehce připomínající chlebovou kůrku. Párování s jídlem: Chardonnay se dobře hodí k lahodným předkrmům, salátům a rybám. Teplota podávání: 10-12 °C Celková kyselost: 5,8 g/l Objem: 750 ml